Klantenbeoordelingen

 • Service

  Had een cadeautje nodig en stond voor een gesloten deur van de shop vanwege kerstvakantie. Een telefoontje, afspraak gemaakt en kon alsnog een mooie ketting kopen in de shop die speciaal voor mij geopend werd. . Jarige verrast, ik blij dankzij de super service van Beadfreaks..
  31-12-2015
 • Houten kralen 2

  Prachtige kralen en zo snel en keurig ingepakt geleverd. Ik had bij de tweede bestelling een foutje gemaakt, maar het was geen probleem om het te wijzigen. Fantastische service. Bedankt daarvoor! Natuurlijk 5 sterren!
  12-5-2015
 • mijn bestelling

  Ik ben op de paasmarkt het kraampje van Beadfreaks tegen gekomen, het zag er aantrekkelijk uit, maar wat ik zocht zat er niet bij. toen ik ernaar vroeg, zou ze meteen zorgen dat het in de webwinkel stond, dus heb ik een paar dagen later gekeken, maar kon het niet vinden maar wel wat andere artikelen besteld, met een opmerking, dat ik hetgeen dat ik zocht niet kon vinden. een van mijn artikelen was niet voldoende in voorraad en daar werd ik meteen na het bestellen over gebeld en bleek er een foto naar me te zijn gemaild van het artikel dat ik zocht, dus spraken we meteen af dat het artikel dat niet voldoende in voorraad was, werd vervangen door het artikel dat ik zocht. De volgende dag lag mijn bestelling netjes aangepast zoals we hadden afgesproken in mijn brievenbus. ik vind dit een hele goede service, ik wil hier ook hartelijk voor bedanken en ik zal zeker vaker iets bestellen. Succes met jullie shop en site, hou deze service aan.
  11-4-2015
 • bestelling

  Prima levering, producten zijn mooi. En bedankt voor de leuke verrassing.
  16-12-2014
 • verrassing

  bedankt voor het pakketje die bij mijn bestelling stak! Het komt zeker van pas.
  6-10-2014
 • bestelling

  snelle verwerking, alles ziet er prachtig uit ! Dank kaatje
  6-10-2014
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *